RÓLUNK

A Smoke King s.r.o. kiváló kapcsolatokkal rendelkező, dinamikusan fejlődő vállalat, megbízható és kiterjedt kapcsolati hálózattal Európában.

Célunk egy egészségesebb világ, illetve egy egészségesebb társadalom elősegítése. Ezen folyamat megvalósulásának érdekében, a méltán népszerű hevítő készülékekhez(pl IQOS) forgalmazunk dohánymentes termékeket,melyek nikotinos- és nikotinmentes kivitelben kaphatók az oldalunkon.

A nikotinos termékek is egy egészségesebb jövőt céloznak meg, mindamellett,hogy ugyan tartalmazzák az addikciót kiváltó nikotint, de mindezt csökkentett formában, 2mg/szál mennyiségben teszik, mely összehasonlításképpen a heets termékekkel(5mg/szál) , egy fokkal kevesebb nikotin bevitelét biztosítják.

A nikotinmentes termékeink pedig áttörő újdonságot jelentenek a piacon, melyet online kizárólag a smokeking.sk oldalán vásárolhatnak meg. Cégünk a szlovákiai piac mellet Európa számos piacára szállít termékeket, ezzel kapcsolatos bővebb információt az info@smokeking.sk email címen kaphat.